Kedves olvasók!

A sakkozzmindennap.blog.hu célja a sakk népszerűsítése. Tevékenységünk teljes mértékben közhasznú, csupán a sakk szeretetéről szól.
A legjobb sakkos idézetek újratöltve című cikkem idézetei a Sárkány DSE honlapjáról származtak (kizárólag az idézetek, más nem).
Valóban hibát követtem el, amikor a Sárkány DSE honlapjáról a tulajdonos megkérdezése nélkül elvettem az idézeteket, és képi anyaggal felturbózva leközöltem a sakkozzmindennap.blog.hu oldalon.
A bűn azonban mindig elnyeri jutalmát. A következő két mondatot csak a 14 éven aluliak olvassák: gyerekek, soha ne legyetek bűnözők vagy úgy jártok, mint én. Úgy meg nem akarhattok… Az történt, hogy a Sárkány DSE-től eme sötét üzelmeket az éber Nádasi Balázs azonnal kiszúrta, és mindezen rettenetesen felháborodott. Kétségtelen, hogy az ilyen tetteknek a társadalomra való veszélyessége magas, hiszen ezeknek a mondatoknak - egy része - az ő szellemi tulajdonát képezik. Igen, senkinek ne legyenek kétségei, rendkívül komoly szellemi tulajdonról van szó! Következésképpen Nádasi B. azonnal JOGI LÉPÉSEKKEL fenyegette meg a sakkozzmindennap.blog.hu két szerkesztőjét.
Jól látjátok, kedves N. Balázsunk nem azt mondta, hogy „legyetek szívesek vegyétek le a cikket”, vagy „tudjátok mit, maradhat, de írjátok ki, hogy honnan származnak az idézetek”. Nem, rögtön a fenyegetés, az erőszak eszközével élt.
Kedves NB! A cikket levettük az oldalról. Egyúttal elnézést kérek tőled a történtekért. Kérlek, most már ne duzzogj tovább, helyette éljünk újra békében. Ne feledd a FIDE jelmondatát: Gens una sumus, ami azt jelenti, hogy „egy család vagyunk”. Bizony, ebben a családban még te is benne vagy!
Az írást elkövette: Szilárd

Ui.: Kedves Olvasók! A sakkozmindennap.blog.hu oldalon lévő bejegyzések azért vannak, hogy örömötök legyen benne és használjátok. Nyugi, én senkit nem perelek!